Здраво,нарачав денес чевли од една страница simpleeon.com Дали сте нарачувале до сега и дали ви стигнале работите?
Предобар е. Јас сум задоволна од серумов. Дава хидратација, ми помага со некои ситни акни и дава свежина. Топло го препорачувам.
Bas za hidratacija i svezina mi treba nes. Liceto mi e tolku izmoreno mislam pomizerno ne sum go cuvstvivala. Ocajno mi treba svez iZgled
Исто и серумот на Авон со витамин ц е прекрасен и ги дава истиве бенефиции,претпоставувам е и со пониска цена бидејќи Авон го има патентирано прв ц витаминот во креми и серуми за нега на кожа,и го продава патентот на другите фирми,и затоа цените им се поскапи
Маски, ракавици, сретства за дезинфекција... и тоа само дел е ова. Параноја ме фати.... И од досада ми дојде идеја да го сменам од корен вецето, се наоружав со маски и ракавици, држев дистанца, бев дисциплинирана и со премислувања се решив, заминав во џамбо да купам ситно нешто па друго сама ќе си направам и замина иљадарката. И мислам дека тоа ми беше излегувањето последно.