Сум ги видела на интернет некаде дали инстаграм тренеките, па би сакала да те прашам материјалот е мек памучен или?Многу се ежам на материјали па избегнувам сешто да носам.
Јас не сум задоволна од кремата, претешка е за мене иако имам комбинирана кожа. За мрсна мислам дека повеќе ќе одговара. @marama пишај твое искуство кога ќе ја пробаш.
@raww денес ја пробав и ок ми е. Не ми е претешка како на @Snow-Star. Мојата кожа е комбинирана со масна т зона и не блеснав воопшто. Сепак рано е за да можам да ја препорачам или не.
Само што побрзо да ти ги донесе, ајде веќе @joy1 Џојче дај бе некоја страна да нарачам пижами ама горниот дел да биде цел со копчиња напред. Ме разбираш? Да се откопчуваат цели ми требаат
@Bubce38 Овие ги гледав јас пред некој ден, се мислам да порачам. Памучни се https://mymoda.mk/c/28/komplet-pizami А вакви свилени има на Ексимор, побарај ги на фб, имаат и многу убава долна облека. Ама со долги се, другите со куси повеќе за сега одговараат.
Обични ми требаат. За во болница и ќе ги фрлам после. Не можам да се снајдам на линков. Која е најголема вел од овие? Јас сум 80тина кг. Скоро 180 висока. Има за мене?
@Bubce38 ко што разбрав тие на сликата се М број. 173 сантими пишува должина за нив. XL се најголеми, ама да не ти се многу големи па. L може да ти се точни, заради висината.
Фала ти. Сега ми го отвара и делот со величини. Хл ќе си нарачам за секој сл. Па ќе ми ги стеснат ако треба. Ќешким нека ми се големи
Lc waikiki барај.Да ти ги дадам моиве големи ми се. Не,озбилна сум сега Lc waikiki има убави и квалитетни. Може имаат и достава.