Koton е од најновата колекција, би требало наскоро и кај нас да дојде. Ти благодарам да видиш уште колку поубави работи има новава колекција, не знаев што да земам попрво LC Waikiki од најновата колекција е, би требало наскоро и кај нас да дојде. Цената некаде околу 700ден. ако добро памтам.
Мило ми е,и мене ми се по вкус. И јас сакав од блузичките,како се,да не ми се големи с,а материјалот?
Мн убав памук А за величини не знам што да ти кажам. Јас нарачав ХЛ а ми пратиле Л. И точни ми се , чак што више можда и М ќе ми се биле точни. Ако си ситничка мислам С ќе ти е голема.
Баш сега контактирам,мн сум ситна,сигурно големи ќе ми бидат.А многу се слатки.Ќе одам лично да ги пробам. Фала ти.
Ај кога ќе одиш ако не ти е тешко измери колку cm има од коланот надолу на овие фустани. Фактички да ми измериш колку см е свилениот дел
За внучка и за маж. @bella12 мислам ти ме прашуваше. Сеуште Има попусти на фри шопот. Детскиве патики се по 13-15 евра. За возрасни има од 22-27 евра, ама ограничени се со бројчиња.