Не побарав мислење дали е скапо или имало подобри ама добро фала сепак на споделеното мислење. Со години само Самсунг користам, не сум помислила да ги сменам пошо сум задоволна и цените им се претежно тие секогаш и според мене се океј така да...
Не се ок цените, малку се преценуваат. 5000 е поефтин во Ледиком и е реална цена за разлика од Нептун.
Мислењево не ти е релевантно бидејќи јас имам телефон од ледиком поточно самсунг и го користам 4 години. Така да не можеш да кажеш дека продаваат шкарт.
Па ваше што ќе мислите исто како што нејзино е од каде ќе купи и што. Јас не би купила шкарт производи од причина што ми имаат продадено шкарт продукт.
Јас не зборев за одлуката на девојчето , нејзини пари каде сака таму ќе си купи . Те цитирав тебе за твоето мислење во однос на шкарт телефоните што за мене не е точно .
Па затоа и треба да се сподели искуството, ако така гледаме и од Нептун, Сетек има искуства со расипани. И Мобеликс е 20.000 ден. Некогаш треба да прифатите нечие мислење може некој ќе му користи и ќе си го купи од таму за 5000 ден помалку. 6/128 е во Нептун, во Мобеликс и Ледиком 8/128