@poppie Извини сега видов. Од Памук Пале за неверојатни 300 ден. Имаат преубави работи, навистина со пристојни цени.
@Thallia и јас ги меркав вчера, ама се одлучив за шушкавец наместо пижамите, иако преубави се и толку мекани, прекрасни @tinka-mace од LC Waikiki се, да се вмешам да ти одговорам, ако не се лажам 899 се.
Ледиком НЕ продаваат шкарт. Буквално сите телефони ги регистрирам на официјалната Самсунг страна, да е шкарт нема да ги препознава. И купувам flagship секогаш, ни еднаш проблем никаков немало. Еве сега овој Samsung Note 9 2+ години го користам со 0 проблеми. Е, во Ледиком навистина плаќаш 100% во готово, ама затоа е и цената далеку пониска. Да земам телефон на рати и јас не би купувала од Ледиком, подобро преку оператор кај што имам субвенција + рати.
Јас ги имам и многу сум задоволна искрено и подобри слушалки сум и немала.Ги добив поклон за роденден.
Многу ми криво што повеќе не снима на YOU TUBE видеа долго време ја пратев и обожавав. Палетата многу убаво изгледа со здравје да ја користиш.