Со здравје да си ги користиш.. На делимано има мн убав црвен сет https://forum.femina.mk/threads/Што-последно-си-купивте-лични-слики.132/page-2552#post-5198367
Имам комплети од делимано. Немам замерка на нив. Ама па една тава на делимано кошта колку целиов мој нов сет
Тој сетот од погоре го платив 3000 мислам .. 3 делимано и рачен сецко. Вреди за секој денар.. Имам едни една тава толку што ја платив ама пишман сум Затоа ти ги спомнав Како и да е, уживај во готвењето
Kindle-ot go poracav od Amazon, vo sredinata na oktomvri imaa prime day namalenija i go kupiv $80 inache regularna cena e $130. Site knigi na slikata vklucuvajki ja i Things you save in fire gi porachuvam od edna web strana Book of the month, imam mesecna pretplata i sekoj mesec zemam od 2 do 6 knigi oti se mnogu po evtini od za razlika da gi kupuvam od knizara ili drugi prodavnici, vo BOTM e $12 a vo Barnes & Noble ili Target e $24.
Не знаев дека ме збира у ствариве од Амбар. Па се занесов и ги купив овие маслинестиве а искрено не знам ни што се панталони? тренерки? Маичката е од флаерот од кам
Нешто измеѓу се, Бошке Мене лично овие ваквите сеа што се модерни повеќе накај тренерки ми влечат. Имам и ја едни, покуса да не сум Со патики ги носам, ко тренерки, ама со ластик се доле, апла на тренерки личат
Овие ко ѕвонарки се надолу )) што ги вртам со патики ќе ги носам. Секако нигде нема да идеме есенва/зимава