Пижамите од Стружанка нели? Долги ли се доволно?Секогаш имам проблем со кратки ногавици, а баш ми се свиѓаат,неколку дезенчиња има
Јас сум 160 cm, таман ми се, долу се со граничник да не се лелеават ногавиците, имаа неколку шари, ама од оваа и една друга мене ми беа точни, другата бела со ирвасче чинам беше, па оваа ми се виде посимпатична, а и црвено да се носело на НГ вечерта демек бериќет носи, па ај. А и пристојна цена се 690 денари.
Ова и едно во сина амбалажа мислам темно е им стојат на пултот со 30% намалување се, ова конкретно е 139 денари.
Навлаката од Wish.com кога се зачленив како за welcome ми дојде за 1 долар, има повеќе подароци да бираш што сакаш да ти испратат, перничето во Веро Тафталиџе имаше по 109 денари ама само црвени од коцкестиве, јас тогаш и сино сакав ама немаше и денес во Стружанка го видов и купив 120 денари, имаат и други шари и плишни по 330, тие се многу убавки. Чорапчињата со новогодишен дезен исто од Стружанка по 55 денари, а тие со нотите од Кам 22, имаат и ваму и таму многу избор. Фала ти