Мислиш дали може да се поврзе на постар тв? Може , на моите родители тв се од 2003 година и купија посебен кабел за да го поврзат. А за превод , моите ми кажаа дека на српски јазик има превод
Андроид бокс е, за тв што не е андроид. Се инсталираат апликации за да можеш да гледаш тв(иптв), јутјуб, апликации за гледање серии и филмови итн..
Мачко може следен пат да ти оставиме еден список Јас ќе бидам скромна колку можам Се е убаво , создравје да се носи Јас само ќе си гледам на инста на страната од ленти оти очигледно не можеме да се погодиме на вибер
^^Враќаат брзо на вибер, ама не се разбираме.Ги прашував за димензии, конкретно за едно фустанче колку е долго да знам отприлика, ми викаат не знаеме.
Јас прво на инста им пишував па после влегов во шема па таму после сто прашалници од моја страна добивам одговор краток и нејасен ... па се откажав ... А пред две години не цели си имав убава соработка ... освен броевите на некои блузи што беа погрешни но по 300 ден беа баш тие модели не беше нешто страшно .