Абе јас си пуштам муабет ама мм не сака да ме носи Мене ми треба женско друштво . Ајде идај ти од Малта и да му ја шетниме
Иначе женски, не знам колку ви е добра идејата за порачување онлајн од Ленти со оглед дека бројчињава им се хаос. Ретко пробувам таму дека секогаш е голема гужва, и сега синиот фустан го земав М но е како ХС. Тренерките се ХЛ тие па се потесни Ептен ретко некои бројчиња да ми се погодат, често идам и ги мењам, но ако порачате онлине нема да можете да ги смените, замена прават само кај нив во бутик Па и Урошевац не ви е далеку, за 45 мин сме таму, башка до Ленти имате продавница Се по 1€, какви сваштарии може да се најдат за евро чудо едно
Сега со ситуацијата ич не ми се оди натаму. Здравје да се смири. Одамна ги мерачам. И моловите. Ни на Вибер не добив одговор. Се откажувам.
Имам еден Алби Мол Ројал Мол. Имаше и еден нешто со Аутлет во Фирезај ама сега не ми излегува. @mssuniquee сигурно повеќе ги знае.
Ги имаш ли досега користено производите на Novexpert? Може ли да напишеш како си задоволна кога ќе ги пpобаш? Точачето е од Action. Од H&M Home e, 24 евра.
*задоволен, хаха. по втор пат ги земам и бустерот и кремата против акни, значи стварно сум задоволен. Мислам дека серумот витамин Ц е најдобриот витамин ц серум кој го имам користено.
Ти се извинувам, не забележав. Јас им се спремам одамна да ги пробам, само што ми се допаѓаат повеќе производи од различни линии, пример серум со витамин ц, крема за лице со хијалурон итн. Веројатно нема да е проблем да ги користам и комбинирам заедно.