Житарки со тропско овошје, сушено овошје тропско микс, зачини чили, копар, шарен бибер и мајоран, јана вода со вкус на јагода и гуава, добра вода со вкус на мандарина и гуава, бон жита, црн интегрален леб, чоко ролерс, сок од портокал 100%, пуканки, чикн наџис, нивеа дезодоранс и вит траки за брк.
Ооооох, па кладилницата ме почасти со балетанки, Браво сок, цигари, частев палачинка. Потоа бев на масовно пазарење во маркет, по основни прехрамбени артикли за нахранување на мојот вечно гладен стомак.
Последно си купив црни хеланки пошто ми требаа за физичко, а претпоследно онака за мене што си купив е 2 пара фармерки + цвикери..Едвај чекам сонцево да излезе па да си ги износам
Минт панталони ,минт балетанки, 2 пара фармерки, 3 кошули, џемперче, спoртско јакниче, црни балетанки, крем на плута, 2 парфема, tulip skirt, double ring, обетки и најпрекрасното ланче од зара за апсолвентста. Поефтина беше облелата него храната
Црн долгнавест ала Моника Белучи фустан, со кој планирам да си го шармирам мачорот! Два пара дезенирани хулахопки, црвена маичка, една со риги во земјено бордо тонови, панталончиња, два градника, чаши за вино, колачи... Шопинг као допинг!