Од каде го купи парфемот? Читав доста позитивни коментари а низ маркетиве по Ск. не сум го начекала...
So zdravje da se sluzis daj boze da ti se pogodi majka mi zema St isto vaka malo sporetce i odma pocna da otkazuva plocata posle 2 koristenja prestana...
Izvini sto odgovaram jas ama La rive imase skoro vo Zur dodusa neznam bas dali e istiot ama ima nekolku La Ri e a ima i tinex La rive
Те молам сподели искуство кога ќе ја пробаш. Дали прави волумен убав? Дува ли или само затоплува? Ротира или е статична? Цена и од каде е исто? Имам мерак за Dyson фенот ама ...
Ja probav, mnogu sum zadovolna. Fen e duva. Imas obicen dodatok samo kako fen i cetkite za oblikuvanje. 3 golemini na cetki i se vrtat vo 2 pravci, nesto kako dyson-ot samo za siromasni. Ja nemam nervi kosata da ja sreduvam so peglanje feniranje i oblikuvanje poso mi e gusta i dolga i 100 saati mi trebaat da ja isfeniram. So ova mnogu mi se olesni poso ne mora u edna raka cetka da drzis a u druga fen dodeka ne ti padnat race. Super se fenira i dosta ubavo izgleda posle toa. Se mislev pomegju onaa ramna cetka sto e kako za ceslanje i ovoj komplet i odlukata padna na ova poso nekako poisplatlivo mi se vide. Inace od Neptun e. Od mene ima topla preporaka.