Мене ми донесе мајка ми гранче, го р'там и ќе ги засадам. Е сега колку ќе успее, ќе видимеСеккао овие се многу убави, од расадник, ама и мене не ми се даваат 1000 ден сега за сега А да, таму се најефтини, тогаш
Фала. Првите две од Chic Boutique, онлајн. Третото од Престиж, Битола. Тренерките од Персин, и тие онлајн. Искрено не се сетив дека се со светулки, ама што е тука е.
Лелеее, кажи плис од каде е чудово и сподели искуство кога ќе го пробаш Ако е можно уште да не си го пробала, јас одма би го ставила во употреба @_Monroe и ти плис сподели како ти се допаѓаат работите @joy1 тоа од Ernesto Multislicer ако може да ми кажеш од каде го зема и дали го препорачуваш. @eli25 фармерките ми се убави, сакам такви едноставни, класика. Создравје да си ги носиш
Од сетек , предоброоо е цело време го користам, се полни со вода и има опција масажа со меурчиња или масажа со меурчиња и вибрации. Оддамна ми беше мерак да си зеам нешто вакво , стварно вреди . https://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10153&product_id=68909