Маслото од the body shop втор пат го купувам,за вадење водоотпорна шминка од очи е одличен. Маската тек сега ќе ја пробувам. Сенката е mellow mauve, овие се многу пигментирани на Катрис веќе има купено една нијанса оваа е втора. Порачката од caretobeauty тоа од лево во тубиче ми го испратија сами како подарок. Бргу стигна.
Спрејчето уште не сум го пробала (користам сега едно на Балеа за заштита од топлина) па кога ќе го испробам убаво ќе те тагнам на соодветната тема а за пудрата втор пат ја купувам, ова е нијанса 08 champagne и е сосема неутрална нијанса , светла. 01 ми влечеше на розево. Може и за мрсна кожа да се користи ама мораш да ставиш камена пудра или пудра во прав.
Bellina, стварно се многу трајни, кога отворија работев неколку недели таму, многу се добри, имаат на страната и други.
Извини што се убацувам во муабетов. Го земав Good Life копијата на Good Girl - Carolina Hererra и воопшто некако не е траен, или дека е повеќе есенски/зимски парфем па не е за сега...
Не знам, јас овој, Скандал и Олимпеа ги имам користено, а за дм Шанел Спорт нешто така беше и ептен сум задоволна.