Фала Првата е подебела и поубава. Купена е од бутик во Струга, ова е нивна инстаграм страна. Останатите 3 што се на иста слика ги порачав од Те Центруми за смешна цена од 150ден една. Не очекував многу, за по дома ги земав, ама се изненадив, убави се.
Mila sekogas gledam kupuvas propolis İmam slusnato deka za nastinki bilo ubavo i za imunitetot bas vcera gledav vo dm sakav da kupam ama rekov da te prasam kako ja koristis ?
Fala mila ❤️ Koga imav heliko bakter gi koristev kapkite od 25% dodeka ja izleciv bakterijata, od togas gi koristam ovie poslabi od 15% od alkaloid od zegin zemav 140 denari se na akcija sega, vo toplo mleko so kakao i med gi stavam i pijam pre vkusno e i preporacuvam sekoj da proba pozz ❤️
Најправилно користење е 10 капки 3 пати на ден директно на лажичка, може и врз шеќер но вака според мене е поефикасно. Јас ги пијам и грлото ако осетам дека ми е суво или дека ме гребе, одма имаат ефект. Во еурофарм се 107 денари на фитофарм или др.bacheff.
Kolku se poevtini toa e poslaba koncentracija na propolis, za heliko bakter i digestiven sistem se poefektivni so toplo mleko od doktor primarius dobiv preporaka i doziranje jas pozz
Не е точно, 20% прополис се, а за млекото и дигестивниот систем дека е добро за него нема да коментирам.
Fito farm ne mi e bas marka ne veruvam vo nea, doktor primarius mi imase kazano deka covek ima izleceno rak na digestiven sistem so propolis
*овие се лепенки за гради, не бев задоволна од силиконскиот самолеплив градник оти се одлепуваше по рабовите, па решив да се пробам со овие. И нешто мало за внука ми
Фала ти Дуксерот е од rm_cloting, 1100 денари. Многу е мек и термо, таман за зима, има и други бои од истиот модел