Темно сини фармерки, две маички со Елвис Присли, хеланки, две парфемчиња, креми за раце и лице, сенка - бела боја, црно моливче, шампон од бамбус и ѓумбир.
Ooo ubavo si se podnovila Shelea... so zdravje da si nosis i da si koristis sve jas posledno si kupiv corapi haha
Е на темава сега имам што да кажам....си купив капутче, јакна, хеланки, кошула, уште една долга кошула, блузичка, фустанче, чорапки, 2 ташни, и стотиот пар чизмички зимава и сум најсреќна и го обожавам дечко ми
и многу е прекрасна :mrgreen: Богами и за обожавање бил . Растур си направила, без роба си ги оставила бутиците .
Сива ташна од хепениг,со мерак си ја купив,иако малце солено ми дојде,вода се изнапив... Панталони тегет,сина марама,црна блузичка на рамена што се спушта со интересен крој,песок боја фармерки,песок боја кардиган,шеќерна боја маичка со патент на грбот и апликација со тигар напред,ненападна,прљаво бела блузичка со три-четврти ракави и копченца различни напред,чизми ниски,сиви,чизми на подебела,висока штикла,кафени. Чај од цреша и ... милка чоколадо! Парче направив!Во две полувремиња се одигра натпреварот и тоа во два различни дена,за некои работи морам да преспијам пред да се одлучам,ама чудо,се што видов се одлучив да го земам!