Да, 200ден. Еден дечко помина и продаваше кај мене на раб. за хуманитарни цели вакви боенки, за возрасни по 200ден. за деца боенки по 100ден. Еве нешто што сликнав од боенкава па да прашаш кај нив да те известат каде да купиш ако сакаш. Spoiler
Многу сакав и пудрите да им ги пробам Шампонот за суво измивање беше последен..тоа ваљда многу збори за нацијава
1499 Предобро стои ... не е oversize иако така изгледа. Го меркав уште од месец ноем. за black friday го немаше ( не бев баш брза) се до вчера и тоа по намалена цена 2199 ден . Појма немав дека секоја среда имало update на попусти ... вработената вчера ми кажа ... и денес го земав за 1499 ден
Тегетта кошула е од машкиот дел, ама не можев да одолеам, прејак е Џинџербред. Моливчето за веѓи го пробав, мислам ми требаше потемна нијанса, сенките не се лоши, а лампионите во февруари не знам...
Вајолет, првпат ќе го користам. Ставив малку прееска и за сега само можам да кажам дека многу убаво мириса. Косата ми е секако веќе мрсна Ќе го користам некое време и ќе пишам во соодветната тема кратко мислење.
Со здравје да си носиш и користиш Од каде го зема лакот за нокти? Користам само од оваа линија, но во продавницата во ГТЦ, вработената ми рече дека немаат лакови од линијата Ice chic и нема да ги добиваат
А дечкиве се...? Да му го купам на брат ми ова розевово куче што се плаши, како дете беше опседнат, само него го гледаше
ММЕ само ради ова ми е мака што не сум активна на ниедна соц мрежа. Сега треба да барам некој да ми го нарача . Фала ти многу.