Цена околу 850 денари, на попуст е од 1200 ми се чини. Инаку е за комбинирана кожа, не би рекла дека е фул покривна. Поише ми стои као ‘таман’ покривна Инаку мешана е и со коректор, лесно се нанесува, уште полесно се бленда, убаво мириса и имаш широк избор на нијанси. Само за траење не можам да кажам уште ништо, зошто вчера само малку се нашлапав пред спиење
Ако бараш сталаче, имаш во Бисер во 7г еспресо или отвори на фб ја има страната, таму можеш да најдеш и поголем озбор на кафиња, чаеви и топло чоколадо, онаку со здравје да го служиш, јас имам долче густо ама од другото моделче, го користам скоро 2 години и кафето е пердект, мислам и дека во рамстор имаат продавница ама не сум сигурна, инаку таму можеш мислам и на парче капсули да земаш, едно време имаше и на парче само треба да прашаш.
5 до 12 Во Скопје.Може и онлајн да се порачува, доставуваат низ цела држава. Имаат свој профил на Инстаграм.
Courage the cowardly dog ко дете ми беше како норма за хорор.Ако успееш да го надминиш стравот со тој цртан,ќе те бива Иначе 5 до 12 се да,од Скопје се,имаат продавница и Инстаграм профил.