Комплетот е преубав, со здравје да си го носиш. Нарачав и јас и овај и на крем и сива нијанса, за тие пари тип топ дотерана Уште капутот со крзното да го начекам за 800 ден и ќе заокружам успешен шопинг
@emkaemka Со здравје да се носат, сакам и јас да го нарачам но се мислам за велична 36/38 што величина имаш нарачано ти?
Тешко да ќе го начека некој и ќе го има, стандарт лажат со некоја "таква" ствар, чисто колку да се отвара и да ги продадат сите партали Баш би се изненадила некогаш да стане достапен Сако 799ден Панталони 399ден Јас од секаде носам М, ама од Зара најчесто С, овие се 38ца и ми се кнап, па би рекла дека се регулар број што носиш.
Ти проверив 34/36 се достапни, но сите останати се "back soon" Бојата во живо е многу убава, не е баш розе, не е како на сликата, ни на мојата, ни таа од Зара.
Околу 800 или од 800-1000 така нешто во таа граница, не памтам точно повеќе ствари беа, големи попусти имаат до 70%
Не биди сигурна, капутот во соодветната тема за Зара пиша една членка дека го нарачала и дека го добила
Се извинувам. Ќе можеш ли да провериш на страната на Зара дали го има џемперот. Барав ама не можев да најдам. И која е цената доколку го има.
Со здравје да си го носи, јас секако не го сакам, предолг ми е Во "special prices" побарај го, 999ден.