Еве ги од стокомак, а брендот шо не ми текнуваше за другите е фино. Бошке за тебе се помачив значи,ги сликав, а сликата преголема, па бев иновативна да ја намалам. Одамна ми се откритие, грев од душа вадат.
@emkaemka Денес го испробав Прозорците во цел стан ги исчистив за 20тина мин. Spoiler Значи толку ми требаше во делот каде го користам апаратот, без додатното бришење,зашто цела зима не беа чепнати и без бришењето на рамките, значи само стаклото. Задоволна сум, не мачка, остава чисто каде што поминуваш
6.150ден Со плус докулатките толку да не си платила? Ели во ИВБИС го има, со бесплатна достава до дома
Да, цената е за се комплет. И продолжетокот и 2 средства наводно специјални за апаратов , прскалката и плус резервни крпчиња. А само апаратот беше 80 евра, ама е WV6.
Искрено,појма немам која е разликата меѓу 2ка и 6ка. Spoiler Сметам дека ми е добра инвестиција зашто не потрошив многу време на чистење и воопшто не сум уморна. Претежно штом морав да чистам прозори психички се спремав зашто ми беше зафат Овде застанувам ,за да не не бришат
Претпоставувам во батеријата, нејзиото времетраење и моќноста. Ќе се распрашам, ова мм оддамна ми го има кажано ама не сум го прочачкала, сега го видов кај тебе па ми светна
Пресата Сукњата, ролката, шалот, ташната ептен убаво си ги усогласила, со убаво да се шетаат со нова фризура
Фалааа. Во темата со косите ја видов твојата, плус уште една членка рече дека е добра и се решив. Одма ја пробав, презадоволна сум.
Пресата е од Нептун, 4300 ден. иако до скоро со хепи картичка беше 3800 но за жал јас си го пропуштив попустот. Ташната е од Котон, 700 ден. @kukla21