Knigava od kade i kolku? I istoto prasanje za @emkaemka za navlakata za pernice i carsavceto so veligdenski motivi
О неее. Јас као медаља го носам подочњакот. Ама сигурно имам тестер по дома, ќе побарам ќе пробам, ќе ти кажам..
порано покривав, сеа само факторов на Фризидерм или евентуално пудра (што не ми се случило со месеци пошто ова добро ми покрива) и не се замарам. Дека имам истакнати црти дури и мислам арно ми личат
Обичната против брчки, ме печеше на очи кога ја ставав, ама онаа нијансираната ја пробав од тестер и ми беше темна исто како и кремата со спф 50, ама јас користам најсветла нијанса од се, така да оваа не медиум некаде.
Може Ни јас не сум користела.. Spoiler: Серум Од Кам, навлаката за перничка 100ден, чаршавче 170ден. По перење се потсобраа, ама арни се, не се извртеа, ни избледеа.
колку е мајчката и дали имаше на др.боја? со здравје носење,супер фраерски со скинати фармерчиња и еден куп др комбинации.ќе ја изнаносиш
Фала ти, околу 8 евра мислам беше. Инаку е од детското Зара , имам купувано неколку пати маички вакви од Зара кидс и бидејќи сум ниска , ситна тие работи за 12-13 год деца ми се точни