Кај ги најде шоличкиве? Имам иста, ама подруга форма. Сакам и ваква форма за чај. Мојата е појќе за кафе.
HOBI Home Center во Охрид. По 55 денари една. Твоите од кај се, сега се купени? Оти ќе сакам и јас за кафе ако има исти.
Имам постирано во темата за кафе. Ама земени се пред година дена можеби. Локално продавниче Бето на пазарот во Сингелиќ, Скопје. Беа само две, а јас само едната ја земав и сега ми е криво. Не добија од тогаш. Каде поточно се наоѓа Хоме Центарот? Сакам. Ама ќе видам да не идам натаму, ако не во лп ќе ти пишам.
На влезот на главна улица, еве од Фејсбук адреса: 15-ti Korpus 109 v OHRID ( nasproti Gradski Grobista na patot kon Leskoec ). Треба убаво да обрниш вмимание оти лесно можиш да го разминиш. Некој да знај подетално да објасни? Многу убави твоите, баш исти се. Ако некој ги има видено нека кажи каде.
Ги најдов на фб. Бидејќи Хоум Центар незнам зашто мислев дека ќе се во центарот на Охрид. Твоите се големи како за 250-300мл или нешто помали? Може има по пазариве негде.
Нови сад од институт за природна медицина, пастата е многу добра за луѓе кои имаат проб со појава на кариес и воспалени непца, не содржи никаква хемија и флуор кои им штетат на забите.