Најубавото и најнежното прслуче што можев да го замислам! Без око да ми трепне, не знам со кој ум и пари, ама за дамите се` најдобро.
Сите жени гардероба и козметика купуваат само јас (и Петко) технологија. А утре ќе си го земам бебево.
Сандали нозете ми капнаа, многу неудобно нешто, ако се земе во предвид дека ги облекувам прв пат може и да се пројде преку сета болка
Апостолки,блуза со знамето на Англија,рамбовка,црни шорцеви,купаќи,апостолки,дезодоранс и спремна за на одмор
Широк шорц во Евроазија,како сукњичка делува,со шари во разни бои на црна основа. Обична бела маичка,газа материјал како што го викам јас .За ич пари ја начекав во ЊуЈоркер. Копија од Prada Baroque кога више не можам нигде оргиналот да го најдам. Римјанки гумени со штрас и машничка,светло розеви накај крем,во ИлКамино. Ланче долго неон розево,на попуст во Акцесорајз.Ми требаше едно такво за да ми ги разубави обичните комбинации.И неон жолт прст во ЊуЈоркер.Не дека ми требаше и ова,али заљубена сум у неон жолто,така да...ми требаше . Неколку пара танга гаќички.Во Њу Јоркер има разни интерeсни за по 199ден,ако некому му требаат случајно. Немав пари во мене веќе за една сукња во Манго што ја видов,па приквечер ќе си отидам и неа да си ја купам.Црна,цела со црни монистри,да бидам џоа сирена .
^ Мис ако не ти е проблем да ми пишеш во ЛП од каде ги зема наочарите и која цена,зашто и јас ги утепав од барање. Инаку јас ова си го купив
2 фустанчиња едното бело со цветови црни и како потемна кремова боја .. аа другот и тоа исто со цветови и шарено повеќе накај розовко Spoiler И да не заборавам штикли