Еее супер бар карго ти платиле. Мене ме фати 2илјади и неа крај трет фустан носев за свадба у 5до 12 останав неспремна
Се извинувам што се мешам, јас од онлине страни од sovrsena. Mk сум задоволна за пижами сега имаат летни 2 пара за 499 и достава 100 супер им се.
И јас имам лошо искуство. Пред неколку години нарачав зимски тегет, со натпис квин и кинг и исто се скинаа после второто перење. Од тогаш не сум купила ништо од нив.
Јас не напишав дека имам лошо искуство, ги имам и јас тие со долги ама материјалот со овие летните што им се, не е баш ист и мене тие малце ми попуштија ама летниве што им се немаат гајле јас веќе 3 год ги користам а долгите не им се покажаа нешто а е многу потенок материјал од летниве, кој ги знае
И мене, прво перење уште не ставени бојата ја снема. А убави модели имаа. Не би порачала пак, нула квалитет.
Сега овие денови почнав да ја користам и вака супер е и јас се мислев помеѓу оваа и другата vitamin cocktail , ама бидејќи немам проблеми со темни кругови, ја земав другава за превенција од први брчки. Таа vit.cocktail е малку пигментирана инаку ја пробав од тестер