Уф, чек сеа... не е се наеднаш купено Првиот фустан е од CROPP. Го обожавам тоа место јер стварно квалитетна роба има и моделите баш лежат на тело. На попуст од 1200 мислам 350 го зедов... Имаше само хѕ и ѕ. Вториот е од ЊуЈоркер. Има модели сеуште. Мислам 350 и тој, од 990. Ама едно чудо пријатен. Ист модел имам и црн и трета година го носам. Материјалот чудо. Третиот од Де Факто. Лен. Горе се врзуваше ама средив на шнајдер тоа, ме нервираат машни на рамена .1000 ден. Џемперот 350 ден. Не е дебел уопште. пријатен многу и од њу јоркер. Сакото од Синсеј за 500. Иначе струкирано е, последно беше 36ка. среќа моја блузонот исто од cropp, цена и таа некоја смешна...
Со здравје да си носиш се, мн убави парчиња, башка и цениве топ си ги начекала. Ја кога и да отидам ништо не наоѓам за мене, посебно Синсеј Ако имам време ќе појдам деновиве и ја у шопинг, се надевам бар од сакото ќе остане некое м или л бројче за мене.
не бејб. едно беше само и поминаа попустите за жал. е сеа една финта ќе ти кажам. ко ќе почне лудилото и ќе пуштат попусти -не оди одма. за недела дена од тоаш идеш и на тие попусти уште 20% попуст на каса имаш и ако мене ме слушаш, ќе глеаш зимска гардероба ќе глеаш. какви јакни и капути имаше за 500-600 ден боли глава сеа чекај попуст на есенска колекција. негде средина на ноември. ќе те обавестам ако сакаш јер ист гејт ми е до задник.
Фала ти срц и да ме известуваш кога ќе има вакви попусти плиз. Мене и капут ми треба за зимово, гледав пролетта попусти баш имаше и не си купив.
Јас би ти рекла ако имаш што да носиш до после нова година- не брзај. Потоа ќе наеме нешто. Ако ти се брза ќе ти кажам коа ќе почнам да шетам што како каде и колку е ..