Јас од Футура ама ова се сите продажни места: И са видов дека сите слики не ми се зачувале па досликав:
Мене еееептен ми легнаа. Второ паковање ми е во помалку од недела ако не се лажам. Во презла ставам зачини и ги поховам така и беа врв. После ги пропржив со сос и зеленчук како смеса за бурито. Пак врв. Вкус сами по себе немат, ама мене пресудна ми е текстурата на веган замени и ова ми легна. А со зачини ионака си играм за вкусот да нагодам.
Пеперминт, спроти ДМ Битола. Ептен комотна облека имат. Последно ми се чини само од таму купвам. И ептен се комотни, да. Нагетс ги земам од ДМ. Али релативно нов производ е, ко шо читав на сајтот нивни од биокосмос одрасток е и дел од производите се на веб страната нивна ( мусли) ама ова уште не им е таму. И прашав дали ќе има другите производи за да нарачам оти нема се дм ( жими се не сум толку досадна ама се прашвам ХАХАХАХАХАХХА ) и ми рекоја за недела- две ќе ги има и на вебстраната нивна.
Обетки Elven_crafted - 250ден. (пред Халовин ги порачав, ама не си ги подигнав сама, дури сега си ги зедов). Сукња Амбар - 250ден. Парфем Авон - околу 800 беше. Сукња ЕуроАзија - 300ден. И испаѓа поевтино е да се облечиш отколку да јадиш.