Мене не ми е прекраток, газот покриен ми е, поголем број земав и само ми паѓа, можам и раце да кренам, ама не до горе Али некако се лепи, ствара електрицитет, може и ќе го враќам
Ако го најдам негде низ продавнициве да пробам оти онака Ѕ носам ама нигде го нема Ѕ ,па да пробам М да видам како ќе стои
Јас го земав понеделникот од ист гејт, имаше доста а и броеви исто. Мојот е кремав имаше и сиво и црно ми се чини….
Spoiler Њујоркер Spoiler Њујоркер Spoiler Њујоркер, 1000ден, не најдов слика на страната нивна Spoiler Calliope, 800ден
Кога ќе пиеме кафе дотерани во исти фустани? Туку има ли го некаде онлајн тој мидерот што го имаше постирано со хулахопките ?
Одма го пробав, не е лош за 3.000. Нешто јабуки, цитрони и портокали искомбинирав топ ги исцеди. И најбитно нема мн делови за чистење, пошто маж ме умре истрауматизиран од Power Juicer од Топ Шоп дека бил со 100 делчиња за чистење да ти се одмили цедењето.
Ќе те чекам ист мидер да земеш, па после Овде го најдов: https://www.oysho.com/m/mk/shapewear-shorts-c0p126331345.html Ама како оди со онлајн нарачки, немам искуство со сајтов да споделам.