Фармерките закон! Знам не си МК, ама ќе ги барам кај нас, никогаш не ми текнало Бершка да видам за фармерки. Со висок струк се? Од попусти се? Ако се, може и нема број да си најдам дури отидам
Извини , не знам точно дали беше 249 или 149 ден. Дека ќерка ми го замени отпосле со друго шише и не ја видов убаво цената. Инаку, од Џамбо е
Мене ми се лоши од Baccarat Rouge, мириса неодредено, како лек, ама и шеќер, со некоја токсична нота...
Емка јас си купувам фармерки од Бершка, Стравидарус или Зара. Сите се со ист квалитет. Мене ми се ок.
Од Страдивариус имам од тие со висок струк мом џинс и многу сум задоволна, ги земав кога беа попустите лани.
Да, со висок струк се, не беа на попуст тогаш, уште од Јули ми е сликата, сликам и заборавам да постирам, изгледа како летна облека насред зима да купувам. Е сега, кај нас не знам дали може да ги најдеш. Заостаната сум со сликичките. @JuLleE Сите овие уствари се многу слични, скоро исти модели итн. За квалитет, не се којзнае што, за цената си се арни. @buba4e89 Од страдивариус имам само еден или два пара и многу брзо ја изгубија формата и се растегнаа, не дека очекував нешто повеќе, само си кажувам. Инаку овие не се мам џинс, туку слим фит. Мам се малку повеќе “baggy” стајл.