Ова е за мајка ми: Spoiler: Слики од нет-Reserved Spoiler: Слика од нет-House Spoiler: Слика од нет-Cropp Spoiler: Слика од нет-Sinsay Spoiler: Слика од нет-LC Waikiki
Здраво планирам да си порачам сако од ivet.mk. Дали некој може да сподели искуство какви се материјалите, бројчињата и дали прават проблем доколу има потреба од замeна.
Добри се ивет, јас сум многу задоволна, исти се производите како на сликите дури и поубави во живо... За броевите зависи за кој производ, јас еднаш порачав јакна поголем број бидејќи беше кинески модел, заменуваат производи.
Види дали има точни димензии кога ќе кликнеш на бројот што сакаш да го нарачаш. Јас имам три јакни и ми се еден број поголем од тоа што воопшто носам. Панталоните ми се бројот што го носам и таман ми се ама се водев по димензиите што им се објавени. Боди и елек имам и тие се еден број поголем. Вообичаено нарачувам од моделите на кои има точни димензии кога ќе кликнам на бројот што го носам. На некои работи што сакам да ги нарачам гледам дека и L ќе ми одговара, а јас сум вообичаено Ѕ. Практичен им е сајтот, ги има повеќето информации.