Moze od ocilata za sonce link? Edit: gi najdov Me interesira samo dali se ok za taa cena? Dali se nesto porazlicni da kazeme od na Parfois koi sum gi plakala po skoro 2000 a kvalitet slabo ..
Благодарам. Одговараат ли броевите? Во смисла со другите типови на панталони на Зара? Најчесто купувам од класичните што се водат како скратени што се комбинација со сако зимам xs, и од овие xs да си порачам?
Парфоа се наочари за ова сонце, иначе не ги бива (2.000 како ти се даваа за нив, 450ден јас ги купив истите ). Масимо не се како Рејбан ама штитат, 3UV заштита имаат. Имаат и они попусти, најмногу до 1.490, ама јас не успевам никако на попуст да начекам наочари, ако начекам се некои што не ми се допаѓаат Одговараат, сите панталони од Зара ми се ист број, само оние како хеланки може да земам број плус да не ми се напикани.
Odamna imam zemeno, sega ne sum zimala i posto ne gi biva baram drugi, ne sum vo moznost da kupuvam brendirani od optiki pa vaka nesto baram do 5000 max.
Ако не ти се брза почекај до крај на јуни, наредните попусти, Масимо првин става -20% на наочари, па може ќе начекаш некои, јас ни тогаш А инаку кога имаат попусти за некој празник немаат никаков.
Јас овие што ги земав на Calvin Klein на 50% ми се допаѓаат, имаат UV заштита и гледањето е поинаку, на други брендови имаше 70% попуст. Ова 20% е многу смешен, ете кажувајте кои се убави и квалитетни брендови. Бендисав и едни на Dolce&Gabbana за 100€ од 270€ ама беа sold out. Ептен беа добри, ама касно палам.
Знам дека за Мкд зборуваш, во Ист Гејт во ОптикаМк влегов имаа 50% на одредени модели односно на најскапите. Оние поефтините нормална цена.
Бев до СФ денес за пижамите и немаа попуст 990ден се. Таа ми вика не се на попуст може онлајн купиле девојките Од каде ги зема ти? Иначе материјалот е преубав