Од каде е шољава? Која цена? Исто и скранчи ластичињата. @Ginger^ прстенчето од Пандора? Која е цената? И генерално како сте девојки задоволни од Пандора прстените? Јас имам потреба од секојдневна дезинфекција на рацете со јаки средства па ме интересира како би издржале? Имаат убави нежни моделчиња што не сум ги нашла по златари. @Yowannty од каде е кармичето на Ривал? Може цена и нијанса? Многу убаво изгледа вака на сликата. Исто и за алармот ме интересира, и за лакчето на Еси. @lovemme производите на lrp некаде се на попуст? По колку ги зема? @Anika55 нотесот каде го купи и колку? Или обична тетратка е? @anastasijaki тонерот прв пат го земаш? Ме интересира дали навистина е толку добар колку што е фален. Постои некаде да се купи без да се нарачува? Затоа пто само по некои сомнителни инста страни го имам гледано цо цена малку повисока од она што очекував. Колку го зема ти?
@simoncelicius тонерот го користам подолго време, но досега земав мали пакувања од 30мл, сега земав големо, предобар е. Малото е околу 200, големово 530-590 има два вида. Инаку јас го нарачувам од coslovemetics, дефинитивно не е сомнителна страна, инаку можеш да го земеш директно од Bebe Home во Сити Мол или Аеродром, ама бидејќи доставата е бесплатна за нарачки над 300, плус поени си собирам, не ми се исплати да одам.