Да се надоврзам, tinted e ама само како да го изедначува тенот и дава преубав сјај. Јас се плашев многу кога го купував бидејќи сум многу бела, мислев да не не ми одговара ама не, прекрасна е. Препорачувам
Баш преубав, така здрав сјај на кожата дава. И како да се прилагодува на тенот, измазнува, не изгледа нападно и тамам е за дневен крем. Чувството е хидрирана кожа. И цело лето го користев, ниту да ми поти лице, ептен ми е легнат кремов @Doktor F
Girl парфемите на зара не вредат за shit, тотално сум разочарана многу малце стојат, брзо ветреат не вредат за парите ама уопште. И јас купив пред 3 дена ( 800 стотки фрлив ко ретарда)и се разочарав како и другарка ми. Во дм деф за таа сума ќе купиш парфем што ќе држи
Јас мислам дека квалитетот одговара на цената, не ни очекувам повеќе Ама па убаво ми мирисаат и на мојава кожа не ветреат така брзо.. Ти кој го зема?
Тоа да, мене и на другаркиве ни ветрее. Од дм 400 ден стои подолго, ама секој е различен, wonder rose е мојот.. овој беше единствен што не мирисаше на алкохол а сите ги поминав…
Денес ми стига нарачката од Моса, директно од нивниот сајт нарачав и баш ќе им ги пробам производите. Многу се мислев за кремата и сепак не ја нарачав, со следна нарачка ја нарачувам да ја пробам