Кафеава ташна, прилично големка, со оглед на тоа дека досега немав ниту една така поголема ташна во која би ми собирало се'. После земав една марама исто кафеава, во тон да бидам де , и не ми беше доволна една, па земав уште една - црно со црвено, така нешто. Две блузи, и двете со натписи испирирани од неостварената ми се`уште желба, Њујорк. Едната е обична со I <3 NY натпис, а втората е Kiss from New York. Потоа 2 каиша - едниот е кафеав, другиот црн со златно, обетки, прстен, ланче... Исто и три пара фармерки.
Зелен новчаник. Обичен, стандард големина, ама не од оние кај што можеш и телефон и уште 300 работи да ставиш. Фајнали!
рачен часовник пума,многу ми е убав, лихто плав гумиран....само си го погледнувам на 5 мин ...пред неколку дена онлине си добив чизми,пантолони и кошулче,оти раб во странство и сега за 1 месец идам дома на одмор и сакам да слетам се во ново од глата до петиците...
Ах ќерата, не ни памтам повеќе. Беа тоа дани, кад сам био млад, се истрескав со една рамбовка, си се преценив дека ќе ми биде точна и ете ја... на сестра ми.
Додуше ова мајка ми ми го купила. Ранец за на школо, тетратки, моливи, гуми, темперни. Начекала евтино во тинекс.