И ја исто го глеав 100 год ама се бев онака мех, ако се заебам ко со тоа од Рамстор а да си ги дадам парите немаше да прежалам никад. Ама ми искочи комбинација со тие нивните ваучери од 400 денари и викам ќе го купам па ако згрешам нека изгорам. Препозитивно ме изненади, цел капут ми го исчисти, ова од пижамава онака колку за пример го поминав. Следно џемперите пошо од такт се вадам 2 пати облечени едно перење говно се праат со топчињава и не ми е кејф да ги носам така.
Хидратација ти фали, и внатрешно и надворешно. Вода минимум по 2л дневно да пиеш, надворешно хијалурон во форма на хидратор или серум на влажна кожа и да го "заклучиш" со крем. Не дека не можеш и овој серум да го користиш, можеш, ќе ти помогне, ама да бидеш упорна и редовна. Е за мирисот нема лек ако не ти се свиѓа. Јас лично сум прилично комплицирана за мириси, ама козметиката на Моса генерално пријатно мириса, за разлика од некои други природни козметики.
Пијам вода ко мрдната. Сериозно муж ми вчера ми рече тебе чоек боље да те рани него да те пои. Што е со мене и водата не знам. Ама се осеќам целосно дехидрирано од внатрешно до надворешно. Имам осеќај дека колку пијам толку поише ми се пие. Купив некоја крема ли е што ли е со хијалурон што знам не глеам нешто подобрување. Ќе зеам серум наредно фала на советот
Даааа, порано беше друго паковање, сега ова е нова амбалажа ама кремата е таа и прекрасна е. Ептен го храни лицето и наутро кожата ќе ти биде памук