Lele stvarno ne znam zosto e tolku skapa dolnata obleka kaj nas po stranicive. Sve e nad 1000 pa duri do 2500 vo eros, za gajkicki i prsluk. Ne mi e sfatlivo
Решив дека ова година за роденден ќе си купам нешто. Ама пошто роденденот ми е во викенд и за празник, си купив пред. Edit. Поштарот шо донесе ме напрај посреќна.
Ерос плаќаат хотелски соби каде ги сликаат моделите, и плаќаат девојки.Мислам затоа се поскапи. Останатите наплатуваат за потрошниот материјал во кој пуштаат пратки(украсни кутии,визит карти,панделки и сл).Валда си удираат и некоја маржа самите.
Епа нема смисла да му ги плаќаме хотелските соби, нека се спуштат малку на земја мое мислење. До сега сум нарачала 3-4 пати од други страници и сите спаковани во некое најлонче стуткани без веза.
https://www.instagram.com/eros.underwear/ Еве срц, јас имам нарачано 3 пати до сега. Црни, темно сини и црвени. Сите се квалитетни, екстра материјал, се гледа дека не се од алиекспрес. Последно што зачув е дека газдарицата има ателјенце, каде има вработени две жени кои ги изработуваат, тука во МК. Инаку, ако мислиш дека нема да ти одговара Л величина и за танги и за прслук, можеш да си нарачаш одделно. Мене горниот дел и долниот не ми се иста величина нарачани, пошто и реално жена со голем гз без гради, неможе да е и горе и доле ХХЛ. Тоа е позитивна работа. Друго, беа топ спакувани и беа намирисани со некој мирис кој беше тотално прејак, сексуален, ептен ми се допадна што ептен обрнале внимание на одредени детали. Фини се на инста, одговараат брзо, пратките стигаат брзо. Ако сакаш да видиш пиши ми ке ти ги сликам ако ти помага тоа со мислата дали да нарачаш или не. Мене ми се ок
Prvo, kako gi prepozna deka ne se od aliexpres? Vtoro, fala bogu deka odma ke ti odgovorat na tolku pari so ke tupnis, izvini ama kako advokat deluvas. Nisto licno Jas naracav edni kako dolni pantoloni mrezesti i bikini, ok se na izgled ne mozam da kazam, mirisaa dobro ama bea spakovani vo najlon obicen istutkano. Mozebi nema sekoj isto mislenje. Se na se, moe licno mislenje e deka nemam potreba tolku pari da tupnam za nesto sto prvo, ne e sekojdnevna dolna obleka, i ne e iznosivo iskreno.
Фала многу за опширниот одговор, ме интересираше да не е груба чипката, сакам да е мека,нежна да ти прија на кожа. Не можам со груби танги веднаш проблем ми се јавува. Супер е и ова со величините, баш ќе разгледам.