Samsung е телефон со кој нема промашување, сите нови модели се се' подобри. Го немам баш користено деновиве, дека имам и друг телефон, но вака ми се допаѓа, најважно ми е што камерата е убава. Сите карактеристики ги има на сајтот на А1 и на Телеком или од каде и да сакаш да го купиш, сигурно веќе си разгледувала штом ти била намера да купиш. Првично сакав Samsung Galaxy S23 да го купам, но немаше во моментот. Samsung Galaxy A33 е исто многу добар, ми го препорачуваа, но и тој го немаше. На крај, се решив за овој модел и задоволна сум, мислам дека не згрешив.
Другарка го има телефонов и баш кажуваше дека супер и се погодил. Инаку сите се слични меѓу себе телефониве на Самсунг, со мали разлики, каков и да земеш нема да згрешиш, истото и јас го мислам.
Mini Tassel Decor Quilted Chain Crossbody Bag,Chain Shoulder Purse With Butterfly & Tassel Decor I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out! https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appsharejump?lan=en&share_type=goods&site=iosshde&localcountry=de¤cy=EUR&id=13451214&url_from=GM7381746452929339392