Јак шопинг удрив денес. Штикли со змиски принт,иста таква ташна, тексас сукна со висок струк од Бершка,балетанки и танги и корсетче.
Четка за заби, паста за заби, шампон, отстранувач на шминка за очи, памукчиња, парфем, лак за нокти, пилинг за лице и две магнетчиња.
црно фустанче четка за заби блуза за ханито машинка за бричење исто за ханито За нашата дома фрижидер тостер аспиратор И
Мама ми извршила шопинг место мене,по нејзин вкус...и се ми се свиѓа . Еден кремав џемпер целиот така...шантрав,рупичаст.И еден црн,со златни светки низ него,од напред пократок позади подолг. И уште еден,како наметка џемпер,во нежно розе и крем светкави риги и врзување на половината. Една маица бела,газа материјал,со каменчиња на рамењата. Две блузи по долги, проѕирни.Црна со бодљи,и бордо со златен патент низ цел грб и џепче од напред. Црни памучни (хеланка)панталони со повисок струк,и сако во некоја бордо-лилакова боја. А јас со шминка се подновив денес.Викам-јас,ќе си помисли некој со мои пари сум си купила.Koлку и да сум Miss-Independent,тотално сум зависна од моите,сеуште за жал Aura моливче за очи,и се вртев пола саат по Јуник зошто знаев дека уште нешто треба да купам,и не ми текна Па си останав без базата за очи на Артедко Ај имам уште малку од старата...