Од Италија, го гледав зимоска кога бев и не го земав, сега го порачав од на мм колега таму беше и ми го зема, 49 евра. Супер е, стек, кобасички пробав, увијачи, само стекот се лепи и со фолија, пиперки печев за пинџур, помфрит само замрзнат на 10 минути. Инаку и мајка ми има од нет го порача, само не е на тач, 2 години го користи, супер е.
Ќе се надоврзам јас, мене во дм ми кажаа дека бб кремите се за сува кожа дека јас има масна кожа и си купив цц крема, и тие повеќе биле за сува ама кога ставам не ми свети лицето. Зависи и од кремите.
Денес имам ставено за прв пат, нема некоја покривност ако сакаш покривност. Баш е како бб. Ќе ти пратам слика за 3 саати светнав во образите така да најверојатно ќе одговара повеке за тие со сува кожа.
Calliope и во Ист гејт има, а Теранова? Таму ли се дислоцираа, у Сити мол затвориле коа бев последниот пат, а претходно мислам немаа продавници во Гејт, може грешка сум.
Нема Теранова во Ист Гејт. Ни Котон. Многу фалат тие две продавници... Calliope има во Ист Гејт, го отворија пред неполна година мислам.
Сите? И тие на плоштад? Зашо така бе, да не пропаднаа и они, не дека нешо посебно имаа роба ама моеше да се најде по нешо, а и поевтини цените беа.