Не, само шампонот и ми се бендиса и затоа ја купив и маската, за сува и третирана коса е, 489 од дм, ја има и во hairshop ама е поскапа
Ти благодарам на споделеното мислење . Јас некако ја одбрав по препорака на вработените како најпродавана машина за сушење во салонот . Секако не ми игра улога брендот , па најважно ми беше да не ја џвака облеката и да си ја врши функцијата . Благодарам за споделеното мислење . Јас не живеам во зграда , но сепак машините за сушење облека се потреба дури и кога имаме каде да ставиме облека да се суши . Во ова лудо и брзо време , едноставно не се стигнува се . Особено со деца . Ти благодарам за споделеното искуство . Баш тоа барам од машина за сушење облека , да не ја тутка и уништи облеката . Јас сеуште ја немам распакувано , ти чекаме другите елементи да ти направат прво , здравје до зима би требало да ја ставам во функција . Тогаш ке јавам во соодветна тема прв впечаток .
Па трае околу 5 часа сигурно, ако прснеш на алишта трае се додека не ги испереш алиштата. Во петок го чекам и Ana Abiyedh Rouge, ако е добар како овој ќе го земам и Poudre.