Да, за кафеавиот материјал зборам што личи на кожа,од него се плашам да не почне да се љупи. Квалитетни се значи, да купам?
Kako sto kaza i clenkata pogore, i jas vo masina dve zimi pored ja peram gajle nema. Topla e duri premnogu. Ovaa zima i ne ja nosev mnogu od so ne bese tolku ladno i se varev vo nea
Ели, задоволна си од лосионот за тело на Еуцерин? Маслената купка ми е врв сега лутам млеко/лосион да најдам. И шифра од кошулката на риги ако може
Да презадоволна Од есен до лето го користам , летно време нешто полесно. Повели линк од кошулката, https://www.zara.com/mk/en/share/-p...obile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil Вака на слика е посветла нијанса но ми стигна потемна варијанта, дали ја испомешале незнам, битно мене ми се бендиса . И на попуст плуссс @TarantulaA не се , 1500 ден се . Мене ми требаат за еден настан, ќе вршат работа Ама многу се удобни дека дебела штиклата .
За оваа се уште незнам, ама таа од Страдивариус ме топлеше, исто имаше крзно внатре, дури откопчана ја носев, е сега зависи и колку си зимурлива, ама топлат.