Ахх куПив само облека за бебево , се перат и не сликав -_- ама слатки се ,мали и во очекување да бидат облечени
Секад ли вака праќаат тестери со нарачка? И за колку дена стига пратката? Сигурно брзо. Глеам со бесплатна достава е, ваљда над 1000 и нешо па не дека морав онлајн, тука ми е Сити мол ама ај. Подруг е филингот коа ќе ти донесат, или пак за тестерите ми е поише, ако пратат.. Spoiler Како ме попаливте со @koritsaki тогаш, и онака обожавам вакви гурмански слатки мириси, па се мислев и мислев и викам, мора да се проба.
Втора нарачка ми е кај нив, првиот пат ми пратиле 2 тестерчиња а сега 4. Најверојатно дека набрзо ми се порачките па затоа плус ми имаат пратено изгледа За околу една недела ми стигна порачката ама дека не сум од Ск, а таму верувам дека многу брзо ќе ти стигне Ако веќе порачуваш од спрејчињата, let the good times roll ти е многу појак и повеќе трае, а овој honey I washed the kids исто така е многу убав како медено колаче мириса ама е малку понежен и не е толку јак како другиот
Тој фамозниот што мириса на пуканки, за тој се одлучив, тој ме привлече поише, а сигурно и овој медениот е топ како што викаш. Нема промашај со гурманскиве мириси, секако ако обожаваш таков тип на мирис, а и за посвежо време како што е сеа се супер.
Да да нема да згрешиш што на тој си се одличила и ако ме прашаш мене кој ми е малку повеќе фаворит, тој од пуканки секогаш на прво место ќе ми биде Овој другиот го пробав од радозналост, одличен е и преслатко мириса, ама ако веќе бирам, let the good times roll , секогаш
Имаш посебна тема што последно купивте за вашето бебе и уште една тема за дете. Две теми значи ,оваа е за возрасни.
@Mrs. right јас во Грција порачувам Lush (во мојов град нема, има во Солун и Атина) , јас им пишувам кои тестери ги сакам , и ми праќаат секогаш 4-5 плус не штедат ги полнат кутивчињата до горе Инаку до let the good times roll нема да згрешиш, ќе те прашуваат секој ден што парфем носиш. Јас и чистачот за лице и тело им го земав. Сега фали уште крема за тело да направат со мирисот