Сакото е Зара онлајн, 1590 ден, црните фармерки се Х&М, а сивите пантолони Ваикики Spoiler: Приказната за сакото :) Како тоа јас стигнав до сакото е блиску до шпанска серија ама кој сака да научи некој tips and tricks за Зара нека прочита Го видов кај сестра ми и се заљубив која патем го имаше исто порачано онлајн, начекано за таа цена...и нормално морав да го имам ама сакото беше out of stock со мислам едно бројче coming soon...направив да ми дојде маил ако се појави, реков ќе го нарачам ако се појави зошто нормално во муабетов влета мајка, зошто таа да немала вакво убаво сако, и таа го сакала Ми стига порака има бројче ама помало од тоа што го пробав ама тамам за мајка ако не ми е мене точно...го нарачав и и кажав или ќе добие сако или не..отварав од време на време на Зара кога гледам coming soon за моето бројче ама саково е толку убаво, за цена од 1590 ден реков нема шанси да го фатам ред пред некој да ми го купам...неважно за приказнава ама важно за тоа што правам јас на Зара.ком во 4 сабајле е тоа што син ми е брзо одвикнат од пелени и еднаш навечер го станувам да се моча..и се будам во 2, го седнувам океј и легнувам назад...неколку вечери по ред не можам да спијам и скролам на Зара во 2, па во 4 и го начекувам сакото во мое бројче..судбина си го порачав, во меѓувреме стигна тоа помалото и замина кај мајка, ова одвај го дочекав...саково е сон, еден текстуриран материјал, дебело, на пролет може и како јакничка да се носи, абе љубов и така видов со мои очи дека на Зара.ком најубавите работи се наоѓаат во 4 сабајле, од тогаш ако не можам да спијам, син ми редовно си добива нарачка, ем тој добива преубави работи, ем за ефтини пари...се извинувам на тој што стигна до крајов на приказнава, не се уклучувам повеќе од комјутер, правам глупости како пишување на приказната за сакото
Фала ти. Го имам истото, сакам уште едно затоа што ми се извади една пекла која не се гледа, ама јас ја знам каде е и ме нервира.
а да пробаш некоја специјализирана продавница за такви работи да најдеш нешто слично? и...можеби на бит пазар..Охрид ако доаѓаш има во стара чаршија таква продавница, можно е мислам да се најде нешто слично..или ако имаш некој стари сакоа од мајка/баба/тетка можеби ќе најдеш нешто слично...сега гледам саково е out of stock и не верувам дека некогаш ќе го вратат пак
Ги испобавте часовнициве, дали се многу сложени за користење, сакам да ги купам за постари луге -70 год, ми треба нешто поедноставно . Преку инстаграм профилот онлине ги зема , зошто не гледам цени на профилот.
Pudrava koga ke ja pocnes pisi mi porace kako si zadovolna. Mnogu na tiktok ja falat Sakam polesna za preku den , da ne e mnogu pokrivna kako fasada da se poznava.