Сунѓерчето има намена за што е конкретно или? Влажните не замачкуваат прозори? И уште нешто, дали и двата производи ги има и кај нас во Мк?
Ја знам, само никако да дознаам каде точно се наоѓаат, не ми е позната улицата, каде се поточно може да ми кажеш? Ти благодарам.
Блиску до транспортен центар, ако знаеш каде е Рулет кафаната, на истата улица, малку погоре. Има знак Стокомак. Љубовна куќичка е на другиот крај на улицата. Карши Скопјанка зградите што се, позади нив - таа е улицата.
Од ДМ кај нас се земени. Сунѓерчето искрено го заборавив да го пробам, еве за што е. А за влажните стакло бришат супер. Првиот пат кога ги купив избришав 2 балконски врати супер беше. После пробав на еден прозор , некако како да ми остави флеки. И толку Ама мислам ок се, вршат работа
Извини што ќе се замешам ама ако бараш конкретно чоколадна маска препорака имаш за чоколадната на Freeman. Се сеќавам дека дерматолог ја имаше коростено во ординација.
Не ја пробав. Утре ќе ја пробам и ќе ти пишам. Прв пат ја видов па си реков да ја земам. Од останатите маски задоволна сум.
Како се броевите на Графити? Помал или поголем калап. Меѓуброј сум 38,5 с емислам дали 38 или 39 да земам од моделот Роберта со врвки.