Многу интересна, прејако изглеа. Од кај е? Ама коа ќе се пере нема ваљда боја да пушти? Иам еден џемпер со како демек парче од кошула сошиено внатре и малце е незгодно за перење ради ова.
Бутик Exclusive од Виница. Има и во црна боја, циклама и бела боја. Таа што продава таму ми е пријателка, ја прашав вели нема проблем со перење. Јас секогаш ставам марамица во бубањот за да не пушта боја и немам гајле. А и ваљда нема да пушти боја, шо знам, не ја зедов баш ефтино, мислам не би требало да има проблеми.
Јас ја иам земано 1.5, дома на светло ми е таман ама надвор цела жолта во лицето сум . Гуглав малку и викаше дека 0.5 е нели со ладен подтон ама си мислам да не ми излезе многу бело, шознам. Сеа ме замисли, незнам која да ја зеам, кецот или 0.5
Јас за 0.5 се мислев ама ја гледав дека со розев подтон е, па ја земав 1 Одлична е , ја имав купувано некаде 2012 и од тогаш е сменета, сега повеќе ми се допаѓа. Тогаш не ми одговараше на мрсново лице сега е таман
I I jas naracav od paltovo rozevo od zara,treba da mi stigne naredna nedela.Samo neznam dali go pogodiv brojot naracav xs pa zatoa edna informacija bidejkji go imas veke dali odgovara na broevite bidejkji jas nosam S vel pretezno no od zara i xs mi se tocni
Маааалку е потесен моделот од други палта што ги имам од Зара, ама тоа и го очекував бидејќи е струкирано.