Да од Гтц сега пред малце. Ја искрено зелената ја сакав ама не ја фатив а у продавница ми рекоа дека по 1-2 модели носат од секоја и тешко да ја има пак. Ама и оваа ми фати око пошо има некоја nude/mauve нијанса. Има и посветла од оваа накај бело/сива некоја така недефинирана боја и класична кафеава боја.
Од Зара, ама веќе не го дава достапно за нарачка и не можам да прикачам линк. Еве го на сликата кодот
ми се допаѓа палтото. Денес баш си најдов едни црни кожени пантолони којзнае од кога ама ми стојат топ. И сега реков ќе барам нешто да комбинирам. И палтото ми излезе ко нарачано која му беше цената отприлика дали се сеќаваш?
Jas ja kupiv zelenata minatiot mesec Inace krem sakav, ama samo zelena i lesnik boja imase togas. Nekako mialam krem poveke ke se iznosi. Od maleckite imase sivkasta edna mn ubava boja, ama toa edna peda, niso ne sobira. Ke ja slikam utre, denes bebo ne me ostavi ni da se isceslam
Не ја прежалив зелената, јес да оваа е покомерцијална боја и поише може да се износи т.е парите да и се извадат пошо ташните ги направија суво злато у Мона. Тие најмалите освен телефон и клучеви нишо не собираат ги мерев вчера дури и новчаник обичен исто од мона имам не ми го собра така да не се исплати, бар за мене ако не можам основни потребштини у нејзе да стаам. Е од оваа има и поголем модел т.е поширок правоаголен како малите ама некако чудно стоеше. Штета шо се прескапи иако мирисаат на кожа на убаво, се гледа дека се квалитет кој трае, новчаникот може 10год го имам така да како инвестиција се исплатат али сепак што е многу-многу е. Бтв со здравје да си ја носиш зелената