И ја ги гледав... Ама мил ми е животот, кој ќе го слуша домашниот со падавиците ко ќе дознае дека за ташна сакам да дадам 20.000. Не дека он за ТВ не даде 100.000 па му ги тријам од нос али за мир у куќа ќе се задоволам со оваа. Башка Пинко ме нервира што почнаа да праат и фалц со тоа логото нивно и доста ги има а коа веќе давам мало богатство за нешто не сакам да го видам на пазар истото.
210-220 евра. Плус ако следиш и ја начекаш на попуст.... Кај нас во Магнетик им напукале цена, брука невидена.
Бојата на ташната не се доловува баш. Инаку од минатиот месец ми е претежно се. Сега само пластикиве ги купив, им се прерадував.
Од waterdrop.mk Моментално имаат попуст, 1999 стартер сет, ама добиваш и +10% ако се регистрираш. Овие се со витамини, ама видов дека имаат и со електролити, и едни за енергија. Има стартер сет за сите, само што шишињата не се исти, имаше и метални. Вкусовите се фини, минимално се благи (hint of stevia), ама се без шеќер.
Со здравје да си носиш, се е топ. Ме интересира со што ги чистиш патиките? Јас купив исти и не ми изгледаат лесни за одржување
Falaa, poubavi da si kupis. Jas sum nemarna, maz mi e po cistenjeto patiki on mi vika so ova , kredicka ja vika, se roni i kako malce ja grebe prevrtenata koža, cisti ama ne deka e wow. Ova samo za prevrtena koža delot, a drugovo ke vidime. Vlazni maramici