So zdravje da si ja nosis i ti Jas uste ne ja seftosav, so bebe doma, krug niz maalo, so podocnjakot i istite trenerki od zavcera @joy1 @simoncelicius @stsmua05 https://www.pinko.com/de-de/classic-love-bag-one-eva-limited-edition-|-miomojo-102307A1CVZ99Q.html Videte @koritsaki go ima na Sephora.de highlighterot. Se mislam na brat mi da go naracam da mi go donese. Ama ako go napravi pepel po aerodromi so treskanje ranec ko so e nemaren Pusti nekoja swatch slika da me dosibas, malce mi fali
Што зборувате какво давање на толку пари јас имам една тајна, Best secret се вика, гледајте го скриншотов од сега во моментов. Јас имам веќе четири Пинковци, и тоа по цени од 100 и нешто ситно евра. Работата е што морам да ве поканам, така функционира апликацијава, па да помине некој саат, да ве прифатат и после да си терате шопинг раат на сите можни брендови по цени ко да сте Солун Иначе јас во Германија кога сум си нарачувам после Македонија си ги возам така што не е проблем и ако нема шипинг до Мк, јас ќе ви ги донесам со шоферите процент не ви зимам тоа од мене гратис
Јас долго време чекав Алкалоид да го пуштат повторно во продажба, денеска конечно го најдов во веро џамбо аптека Еурофарм 164 ден
Незнам каков ќе биде ефектот прв пат ќе го користам. Во веро џамбо, аптека Еурофарм го земав од 592 ден на 414 ден имаат 30% попуст