Каде можам онлајн да купам од тие прекривки за тросед, двосед и фотеља, што се за да ги покријат целосно до долу? Или евентуално некоја продавница Охрид, Струга и Битола, па да појдам лично.
На пластичарска улица, можеш и онлајн да порачаш, имаат страна, ама подобро од продавницата, на слики изгледаат различни боите, друго е да се видат на дневна светлина. https://www.facebook.com/share/27SjYJ513qW3waY8/?mibextid=qi2Omg
@Dignidad завчера ја купив првпат оваа, веќе ја пробав вчера , одлична е , ја прави свила косата и мн. убав мирис има @Polyincognito оф незнам, јас од продавницата го купив,но морам да ти кажам дека материјалот е ептен пријатем и го носев и со патики и до штикли и секако личи убаво едит , го најдов тоа е
@eli25 Ти благодарам на одговорот и со здравје да си го носиш Џемперчето е секако убавко и се познава дека е ептен меко На мене повеќе ми беше дека на каталогот ми изгледа како понежна сива бојата и понежни линиите. Ама секако, многу работи во последно време ми се едно на каталогот, а slightly поразлични во живо. Што претходно не ми беше така, па затоа
Мене ми е највеќе за сјај, многу сакам сјај на косата и никако да го добијам дали ја прави сјајна и да не ја сплескува... Тоа ми се барањата