@anggell Јаc се извинувам што улетувам во муабетот Побарав по сајтовите, па ми излезе само оваа како најслична, може ќе ти се допадне: Reserved https://www.reserved.com/rs/sr/midi-suknja-od-viskoze-zs029-mlc
Ти благодарам Истата е, денес бев во Сити Мол, имаше само големи броеви а јас сум за хс или с, најверојатно хс со 50 кг. Можеби требаше до Ист Г да тркнам ама ептен бев кнап со време а не сум од Ск. За некој ден ќе тркнам до Ист Г можеби ќе најдам, инаку е преубава
Не сум задоволна, не ми беа удобни, само skechers, и општо се што сум зела од champion од маички до хеланки не ми се покажале квалитетни
Извини што улетувам, ама требало да прашаш, јас ако не најдам нешто, прашувам и проверуваат дали има. Ама не знам што им е на Зара, пример одам има некои работи, после 2-3 дена ги повлекуваат, па за неколку дена повторно истите ги изложуваат. Можеби и сукњава ја повлекле, па ќе ја изложат, така направија со еден фустан што ми се допадна, па и со многу работи. Исто за друг фустан само хл имаше, прашав дали има хс или с, ми кажаа само с, пребарав, не најдов, сигурно некоја го пробувала, го чекав и го дочекав.
Оваа не беше од Зара, можеби требаше, дека набрзинка, за некој ден пак ќе одам па ќе видам. Кога одам низ Ск како некоја мумија сум, што ми се свига земам не пробам, немам ич време за губење
На сајтот стои дека е поголем број од вообичаено, но јас го земав тој кој и го носам, помалиот ми беше кус во ракави. Не е струкиран, ама не е ни оверсајз, класичен мантил.
Јас сум задоволна. Имав до сега два пара супер се покажаа, едните после мене и мајка ми ги носеше. Во однос на цената се супер. Мене адидас пример последните купени за три месеца одвнатре цели се распараа, чиниш куче ги јадело а ги платив скоро 3000 на попуст од спорт реалити.
Повели линк. Има бројчиња, јас Л порачав мислејќи дека ќе стигне помало но излезе дека одговара големината ма бројот. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,072.47 40% Off | Kumsvag 2023 Summer Women Satin Wide Leg Pants Vintage Print Elastic waist Ankle-Length Pants Female Fashion Street Trousers https://a.aliexpress.com/_EuyxkEH