Преку ЕЛС, доставата е исто како Зара. Бесплатна ако имаш нарачано минимум 2600 денари (производи што не се на попуст), а под тој износ се плаќа 249 денари.
Една членка од форумов (не ми текнвуа која) ми пепорача да земам еден од овие два пилинзи. Јас не знаев за кој да е одлучам па ги земав двата. Вчера го пробав тој со какао и мора да кажам дека е феноменален.
Котон фармерки Spoiler Не можев да ги најдам на страната на котон ама вака нешто изгледаат Панталониве се смеев дека се ко пижами, ама се многу удобни и ќе се најдат за летово, од локално бутикче во Маџари Исто од локално бутикче Ленен фустан од Синсеј Spoiler Памучна премекана блуза од Синсеј Spoiler Шорцеви за по дома од Синсеј, искрено топ се и за на плажа, ептен фин материјал Spoiler И Скечерс патичиња за мајка ми
Па така ќе му дојде, како кај нас, освен некој попуст ако начекаш. Искрено за шетање е ок, за шопинг што знам, ништо посебно, се што има таму има и кај нас. Јас сум била 4/5 пати и тоа кога немаше Некст кај нас, иако изборот беше оскуден и заради Hamleys има преубави играчки што мислам дека ги нема на друго место и уште неколку продавници за деца. Сепак молот е преубав и далеку е од нашите молови