Прв пат ги купив, досега само clear skin серумов почнав да го употребувам, другите не дошле на ред. Некако е леплив ама навистина делува и чисти, од неколку пати што ставив веќе почнав да забележувам разлика.
Кутијата за накит е топ ја имам истата него ова лево големо за шминки ли ти е купено и дали фака многу мислам дали е големо и цена да ми кажеш, барам за шминки некое немам многу ама во несесер едно ако земам се др размајувам
Ова се димензиите што ми ги пратија од страната Да да, планирам да си редам козметика, шминки, за таа намена го купив, сакам сè да ми е на едно место организирано. Знаат да направат акција ако купиш 2 производи, ова некаде беше околу 1300ден..
Ти благодарам. Не ги знаев до сега. Имаат интересни работи ама не ми се допаѓа што на ништо немаат ставено цена и видов дека на прашањата во коментари за цена не одговараат па најверојатно треба да ги прашаш во порака.
Прашај ги во порака, разгледај си што те интересира, прати им слики, за мн брзо одговараат..мн се супер за комуникација